Om oss

BHL DA ble etablert allerede i 1977 som et kontorfellesskap. Høsten 2009 ble revisjonsselskapet Bakke Hjelmaas Larsen DA, senere forkortet til BHL DA, en realitet. Selskapet er i dag lokalisert i Sandvika og består av sju partnere og godt over tjue ansatte.

Vi betjener over 1 000 kunder i ulike bransjer. Vår kundemasse består av selskaper i alle størrelser og innen de fleste bransjer. Vi har opparbeidet lang erfaring som revisorer og rådgivere innen eiendom, skipsfart, finans, bygg og anlegg, handel og produksjon.

Høy faglig kvalitet og fokus på kompetanse har gitt oss en meget stabil kundeportefølje.

Vår oppgave er å være 
en resultatorientert støttespiller 
for våre kunders utvikling.

Vi stiller strenge faglige krav til oss selv, og har fokus på en kontinuerlig kompetanseutvikling. Stabilitet blant medarbeiderne gir oss bedre muligheter til å yte våre kunder god service. Vår faglige forståelse bidrar til å skape større verdier for deg som kunde.

Ved behov for juridisk spisskompetanse hentes dette fra de mest anerkjente advokatfirmaene innen de ulike områder. Vi har et bredt kontaktnett av meget kvalifiserte tjenesteleverandører.

BHL DA er også ledende blant revisorer i Norge innen restrukturering og insolvens. Vi bistår advokater, bedrifter og kreditorer med granskning, finansiell analyse og gjennomføring av gjeldsforhandlinger og konkursbehandling.

Gjennom medlemskap i Nexia International, et nettverk av uavhengige revisjons- og rådgivningsfirmaer, kan vi tilby kvalifisert revisjon og bistand i mer enn 100 land. Nexia er blant verdens største revisjonsnettverk.

Vårt mål er at du som kunde skal få optimale og helhetlige løsninger innen revisjon og beslektede tjenester.

 

Kontakt oss
Send oss en henvendelse