Nyutdannede

BHL søker flere nyutdannede til revisjon og insolvens/restrukturering med oppstart høsten 2023

Vi ser etter deg som fullfører utdannelse innen regnskap og revisjon, finans, forretningsjus og økonomi eller lignende våren 2023.

Som revisor kontrollerer du at bedrifters årsregnskap er uten vesentlige feil. Du kan også veilede og gi råd innen økonomi. En revisors hovedoppgave er å sikre at informasjon selskaper og organisasjoner gir er til å stole på. Vi jobber med alt fra større, komplekse virksomheter til familiebedrifter.

Vanlige arbeidsoppgaver revisjon

 • Revisjon av virksomheter innen forskjellige bransjer
 • Kontakt med kunder
 • Utarbeide årsregnskap og skattemelding
 • Ansvar for egne oppdrag i samarbeid med partner
 • Konsulenttjenester knyttet til revisjonsarbeidet

I tillegg til revisjon har BHL en egen avdeling innen insolvens og restrukturering. Denne avdelingen er landsledende innen konkursbehandling og offentlige restruktureringer. Vi bistår også ofte med finansielle granskinger, due diligence og sakkyndig bistand i rettstvister. For rette kandidater kan det være aktuelt å jobbe for denne avdelingen i kombinasjon med revisjon.

Vi tilbyr våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, faglige utfordringer, spennende kunder og et hyggelig og givende arbeidsmiljø. Vi vektlegger grundig opplæring og kurser både internt og eksternt innen vårt fagområde. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons – og forsikringsordninger er en selvfølge. Fri telefon og treningsabonnement på SATS. Mulighet for fleksitid og hjemmekontor. Flere sosiale arrangementer gjennom året.

Vi ser etter deg som:

 • Er pålitelig og flink til å skape tillit internt og eksternt
 • Har gode kommunikasjonsevner
 • Er lærevillig og ønsker å utvikle deg, samt liker å jobbe i team
 • Skriver og snakker godt norsk (fordel om du er god i engelsk)
 • Har gode analytiske evner
 • Er interessert i den teknologiske utviklingen

 

Om BHL

BHL DA er et mellomstort revisjonsfirma med 7 partnere og rundt 24 medarbeidere i et kompetent og bredt faglig miljø. Vi er lokalisert sentralt i Sandvika (kun 5 minutter unna togstasjon).

Sterk vektlegging av faglig kvalitet, kompetanse og utvikling har gitt oss en stabil kundeportefølje med nærmere 1 000 kunder innen revisjon og tilknyttede oppdrag. Dette er selskaper i alle størrelser og innen de fleste bransjer.

 

Praktisk informasjon

Søknadsfrist er snarest, og søknader blir løpende behandlet. Vi oppfordrer derfor til å søke snarest.

Send søknad CV og relevante vitnemål/karakterutskrifter til partner Stian A. Rendal på e-post sar@bhl.no.

Har du spørsmål til stillingen kan de sendes til samme e-post eller ringe Stian på 97 17 38 16.

Oppstart er i utgangspunktet i månedsskiftet august/september 2023, men oppstartstidspunkt kan tilpasses etter behov. Det er også aktuelt med deltidsjobb før endt studie, med sikte på videre karriere hos oss. Fint om du opplyser om dette i søknaden.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss
Send oss en henvendelse