Ledig stilling som revisor

Insolvens og restrukturering | Ønsker du å bistå bedrifter i økonomiske vanskeligheter og arbeide med Norges største konkurser?

 

 

Behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen forteller hvordan BHL DA og BHL Accounting AS samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Forslag til Statsbudsjett for 2019

Mandag 8. oktober fremla Regjeringen forslag til Statsbudsjett for 2019. Vi har i det følgende sammenfattet de viktigste endringene vedrørende skatt og avgift.

Foretaksregisteret | Viktige datoer

Dersom man ønsker å fusjonere, fisjonere, avvikle eller utføre kapitalnedsettelse med virkning for inneværende år, er det viktig å overholde enkelte tidsfrister for registrering i Foretaksregisteret.

 

Revidert nasjonalbudsjett 2018

Revidert nasjonalbudsjett ble fremlagt tirsdag 15. mai 2018, og nedenfor fremgår foreslåtte endringer innen skatte- og avgiftslovgivningen av generell interesse.

Endringer innen skatt og regnskap

I oktober 2017 ble eget nyhetsbrev i forbindelse med fremleggelse av statsbudsjettet sendt ut til våre kunder og forbindelser. I det følgende oppsummeres et sammendrag av utvalgte endringer innen skatt og regnskap.

Velkommen til BHL

Rett i forkant av påsken 2018 kan vi med glede ønske velkommen til våre nye nettsider. Vi har tatt med oss det meste av innholdet fra den gamle hjemmesiden, men med ny layout, freshe bilder og enklere navigering.

Member of Nexia International, full disclaimer